Kamelryttersken

Jeg hører hjemme
på de små veiene
der ingen skilt
forteller meg
det endelige
målet.

Bjørnar Sømoen

Kamelryttersken er ei aktiv og omgjengelig guttejente, med masse humor. Når hun ikke er på jobb, hender det heller ofte at hun treffes på motorsykkelen på vei et annet sted. Eller som natteravn i MC-ravnan, Trondheims natteravner på motorsykkel.

Kamelryttersken er Ergoterapeut og arbeider i den kommunale ergoterapitjenesten med å sikre overgangen fra sykehus til hjemmet. Arbeidet består i rehabilitering og å legge til rette for at brukerne skal mestre egen hverdag best mulig,

Karavanseraiet skriver Kamelryttersken om motorsykkelkjøring, samfunn og samfunnsansvar, helse, og personlig utvikling. Stikk gjerne innom og delta med dine bidrag til det som skjer i kommentarfeltet :-)

Copyright

Alt innholdet på bloggen Karavanseraiet.no tilhører Kamelryttersken, og er underlagt lov om åndsverk av 2009. Ta gjerne kontakt hvis du vil bruke tekst eller bilder.
På forhånd takk :)

88 thoughts on “Kamelryttersken

  1. Pingback: Ja, helt trygt
  2. Pingback: Karavanseraiet »
    1. Bare hyggelig Ege :-)
      Fant den borte hos Siv, og er enig med Mormor i at vi blogger for å bli lest, så da var det enkelt å legge inn en lenke. Du kan gjerne legge ut lenken til intro-siden din her hvis du vil :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: