Nominert til The independent blogger award

Bloggeren Eg e Denne har en ny bloggaward: The independent blogger award:

Denne blogg-prisen vil bli gitt til en eller flere blogger som oppfyller følgene krav:

1.

Bloggen er et selvstendig blogg-prosjekt der blogg-eier har utformet hele bloggen utfra sine egne ideer. Stil og design er en viktig del av bloggen. Bloggen må ikke være et rent kommersielt produkt.
Bloggen kan ha et eget domene, men det er ikke et krav.

2.

Bloggen skal til en viss grad være personlig, og “være et godt sted å være..” Bloggen skal være et balansert forbilde for unge og voksne lesere, og ha et ærlig innhold. Bloggen skal inspirere til mer selvstendig tenking og  mer kreativ utfoldelse.

3.

Bloggen skal ha et utstrakt bruk av blogg-eiers egne bilder, med rettigheter. Blogger med mye bruk av bilder uten rettigheter, vil ikke bli godkjent. Blogger som ikke bruker egne bilder, må ha bilder som er hentet fra lovlige gratis kilder.

4.

Bloggen skal være fri for unødvendige reklamer. Et godt eksempel er fane og side-reklamer og skjult ord-reklame. Reklame-poster i innlegg er godtatt, så lenge de nye forskriftene for merking av reklame er blitt fulgt.

Du kan nominere blogger fra hvilket land du vil, men det er en fordel at bloggen har en translate-knapp, eller skriver innlegg på engelsk / amerikansk.

 

Karavanseraiet.no er nominert av ukjent beundrer, sammen med en mengde andre gode blogger. Blondinen med egen motorsykkel takker og bukker og neier og rødmer genert og er også litt kry over å ha blitt nominert (kanskje ikke bare litt kry :oops: ).

Syns du at Karavanseraiet.no oppfyller kravene over og fortjener denne bloggprisen kan du stemme ved å trykke her

Syns du ikke at slike bloggpriser har noe for seg, kan du kanskje si din hjertens mening i kommentarfeltet? Her eller der?

Karavanseraiet har også tidligere blitt nominert til ulike bloggpriser, uten at det har gått ut over kvaliteten, eller har den endret seg etter at ulike utmerkelser ble bloggen til ære?

 

Karavanseraiet.no er i sitt fjerde år i cyberspace. Tre år med Kamelrytterskens refleksjoner, skjeve blikk og sleivete omgang med tastaturet. Tittelen antyder at man kan finne mye rart her inne, i dette herberget for tanker fra mange sider av livet. Slik som Karavanseraiene var den gang de var hvilested for handelskaravaner og andre veifarende langs karavanerutene i Afrika og Sentral-Asia. Mange gikk ut fra Istanbul, sørover og østover, andre gikk nordover og vestover i Europa, enten landeveien, eller med skip over Middelhavet. Uansett hvor varene skulle hen, det fulgte tanker og ny kunnskap med karavanene. Kunnskap som ble utvekslet i Karavanseraiene, for så å finne nye veier mellom mennesker. Dette Karavanseraiet er også slik, her utveksles kunnskap og erfaringer mellom mennesker, forhåpentligvis til glede og nytte for alle parter. Det er lagt inn lenker i teksten for å gjøre det enklere å se helheten i bloggen og i historiene som fortelles. Og forhåpentligvis gir de også inspirasjon til videre lesing :-)

Hvis du vil kan du gå til forsiden hvor du kan lese helt andre historier om motorsykkelkjøring, samfunn, helse og personlig utvikling. Eller du kan bruke søkefeltet for å søke opp eldre bloggposter om emner som interesserer deg.

Tusen takk for at du ser innom, håper du kommer tilbake, gjerne med en kommentar til det du leser, sett fra din del av verden :-)

Ha en fortsatt fin dag :-)

Kameryttersken

8 thoughts on “Nominert til The independent blogger award

  1. Gratulerer med nominasjonen, og: Nå ga jeg deg min stemme (den første og eneste hittil)! Og Mormor stemte jeg også på så klart :!: Om slike (privatarrangerte) bloggpriser har noe for seg? Ærlig talt: Nei :!: Rett og slett fordi det er bare for “spesiellt interesserte”, for: Klarer man ikke å blogge på egne forutsetninger, er bloggingen i seg selv helt forfeilet :roll: Men, det er min subjektive mening da, så har noen litt glede av slikt, så er jo det bare bra vil jeg tro 80

    Ha en velnominert kveld :P Starbear postet sist..Til Mormor forsinket: Gratulerer med vel overstått bursdag :-) My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: