Six word story

Drive a motorbike.

Then write it.

 

Figments of a Dutchess has more stories in six words

 

Arctic circke raceway june 2010

Karavanseraiet.no er i sitt fjerde år i cyberspace. Tre år med Kamelrytterskens refleksjoner, skjeve blikk og sleivete omgang med tastaturet. Tittelen antyder at man kan finne mye rart her inne, i dette herberget for tanker fra mange sider av livet. Slik som Karavanseraiene var den gang de var hvilested for handelskaravaner og andre veifarende langs karavanerutene i Afrika og Sentral-Asia. Mange gikk ut fra Istanbul, sørover og østover, andre gikk nordover og vestover i Europa, enten landeveien, eller med skip over Middelhavet. Uansett hvor varene skulle hen, det fulgte tanker og ny kunnskap med karavanene. Kunnskap som ble utvekslet i Karavanseraiene, for så å finne nye veier mellom mennesker. Dette Karavanseraiet er også slik, her utveksles kunnskap og erfaringer mellom mennesker, forhåpentligvis til glede og nytte for alle parter. Det er lagt inn lenker i teksten for å gjøre det enklere å se helheten i bloggen og i historiene som fortelles. Og forhåpentligvis gir de også inspirasjon til videre lesing :-)

Hvis du vil kan du gå til forsiden hvor du kan lese helt andre historier om motorsykkelkjøring, samfunn, helse og personlig utvikling. Eller du kan bruke søkefeltet for å søke opp eldre bloggposter om emner som interesserer deg.

Tusen takk for at du ser innom, håper du kommer tilbake, gjerne med en kommentar til det du leser, sett fra din del av verden :-)

Ha en fortsatt fin dag :-)

Kameryttersken

22 thoughts on “Six word story

 1. Der er noget af en udfordring – og ikke for at forklejne dine forfatterevner, så bliver det altså svært at slå Hemingways berømte 6-word-story :-)
  Men din var et rigtig godt forsøg :-)

 2. Jeg kunne ikke valgt meg “verre” nettadresse å logge meg inn på Kamelryttersken. :lol: Siden jeg var her sist har jeg forsøkt med karavanesenarioet, karavaneseriatet, karavaneserioiet og utallige flere varianter.
  Jeg klarer det meste bare jeg slipper å se på bokstavering. Og denne kombinasjonen av vokaler og konsonanter her: karavanseraiet, er noe av det vanskeligste mine øyne noen gang har truffet på. Men det er verdt bryet å krangle seg inn her i blikkmodus.

  Skal lese mere om karavanerutene når jeg har fått tørka svetten av meg. Pjuh!
  Du var nå imponerende vakker på den sykkelen forresten.
  Påskeklem i full fart mot deg. ;)

 3. I do not get it…
  You need to visit your profile in the dashboard and update your details with your site URL

  Hvilke URL? Til denne siden? OFF..! :???:

   1. Takk det hjalp Kamelryttersken. :D Men nå blir jeg blå på innsiden av hodet av det kontrollpanelt. Jeg har 3 valg. Skal det være sånn, eller har jeg atter en gang gått glipp av et viktig poeng?
    Hahaha, nå så jeg åsynet av Cass i bakhodet: Lykke til med hu der og slit ho med helsa sto det i en boble. :lol: mirapisani postet sist..Robin Hood bortført til storbyen.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: