Skryt

Man skal høre på selvros, for den kommer fra hjertet. Sies det.

Denne gangen er det ikke selvros, men ånkli skryt fra Morten Besshø, en blogger Kamelryttersken nettopp har funnet i blogglandet. På bloggen sin har han en kort intro:

“Tilfeldigheter og detaljer får ikke nok oppmerksomhet, og mine sosialantropologiske selvstudier vil beskrives med ord og bilder og musikk som for enkelte kan virke støtende …”

Han skriver om ledelse, rekrutering og HR (Human Relations) med sideblikk på RL og hva vi alminnelige dødelige kanskje skulle tatt mer høyde for på vår ferd fra fødestua til kirkegården.

I dag sto følgende i kommentarfeltet til innlegget “Når livet er en diagnose

Det er tirsdag kveld og jeg tar en rask kikk i kommentarfeltet og ser at noen av de som gir meg selv de beste opplevelsene i denne digitale sfæren har kommet med positive innspill. 

Til de av dere som ikke vet bedre, så vil jeg påstå at de tre Damene ovenfor har noen av de skarpeste blikkene og digitale trykkene jeg har kommet over i den tiden jeg har brydd meg om å lese blogger, så dette var … hva skal man si … hyggelig!

Takk.

Og litt lenger ned sto det pi… enda mer skryt. Fra Hanne Mette:

Jeg har full forståelse for de gode kommentarene fra Lammelåret, fjellcoachen og Kamelrytterske. Jeg følger med på bloggene deres også, og dette er skribenter med seriøse intensjoner som det står rimelig respekt av å være på bølgelengde med.

Bare hyggelig, og Tusen takk Morten og Hanne Mette :-) Å bli nevnt sammen med Fjellcoachen og Lammelåret er ikke mindre enn en stor overaskelse og iallfall ikke en mindre ære, og ikke noe denne blondinen hadde trodd hun ville oppleve. Å bli nevnt i selskap med så fint folk :-)

For det er ikke bare litt artig å få en slik kompliment, sånn rett ut av det blå, på en ellers helt alminnelig tirsdag. Og det er faktisk de triveligste, fordi man er ikke forberedt på å få en slik tilbakemelding. At noen faktisk leser og setter pris på det de leser.

 

24 thoughts on “Skryt

 1. Skryt er bra. Så lenge det har rot i noe som er skrytverdig. Blir en derimot skrytt opp i himmelen bare fordi “vi elsker deg fordi du er, ikke for det du gjør”, finnes det en ballansegang hvor en kan være uheldig å falle ned på feil side, der narsissismen råder grunnen.

  Jeg leste en gang en bok av en fransk forfatter, som handlet om en kvinne som ble behandlet så dårlig at hun til slutt ble en gris. Fysisk. Med krøll på halen og hele pakken. En fascinerende bok. Og det får meg til å tenke at skryt kan ha samme virkningen, bare med motsatt fortegn, og gjøre oss til bedre mennesker.

  Ha en fin helg.:)

  Bjørn

  1. Jo, skryt, komplimenter er bra, og ikke minst nødvendig for den mentale helsa. Men det er en fordel om man selv skjønner grunnen til at man får skryt. Hvis ikke kan det lett bli til at man tror bedre om seg selv enn man har grunn til. Og da blir det gjerne som med Ekko og Narcissus
   Kamelryttersken postet sist..Smerter og umulige valgMy Profile

 2. Hallo Ragnhild!

  Måtte/ville innom for å si hei, fortsatt god helg og fine dager til deg. Og vil med det samme fortelle at jeg også har forsøkt å få med meg det meste som dukker opp her. Helt til siste bokstav. Men har “travle” tider og prioriteringene på områder som jeg har lengtet etter lenge. En må smi mens jernet er varmt, tenker jeg. :)

  Også i det siste har du hatt innlegg som i høyeste grad har engasjert meg og engasjerer fortsatt i bakgrunnen. Noe skryt får du ikke av meg :) denne gangen heller. For som du vet, skiller jeg mellom gode ord og skryt. De gode ordene jeg har skrevet til deg tidligere, og som også ligger i bakgrunnen nå, er langt fra definert som skryt fra min side. Jeg gjentar, fakta er ikke skryt! :)

  Jeg setter på noen smilefjes jeg, i tilfelle noen skulle komme til å lese for raskt og kanskje komme med tolkninger som ligger langt fra den skjeggete trønderens egentlige hensikter og meninger. Jeg regner med at oppegående damer, med og uten egen motorsykkel har greid å tolke det i noenlunde riktig retning uten de nevnte fjesene. :)

  Bare så du vet det, mens jeg boltrer meg i gjøremål og dager som virkelig får livet til å gi meg den rette susen, så stikker tankene titt og ofte innom også hos deg. Tastaturets beskjeder om å lede meg dit også.

  Fortsatt ei fin og innholdsrik helg for deg og gode dager på jobb og privat!
  karlhalvorsen postet sist..9 GULL, 1 SØLV OG 2 BRONSE TIL MEGMy Profile

  1. Tusen takk Karl :-)
   Er litt treg av meg, men har etterhvert lært å sette pris på god-ordene dine :-)
   Koser meg med at du svinger deg på næverhælan til egen og fruens store forbauselse, Håper det fortsetter framover på samme måten. Ha ei fortsatt fin helg og ei god uke :-) Kamelryttersken postet sist..Smerter og umulige valgMy Profile

 3. :lol: Du må skaffe deg pil og bue, eller helst armbrøst for å få meg til å forstå noe i den digitale verden Kamelryttersken. Jeg kunne ikke begripe hvorfor det sto “skryt” bak alle kommentarene dine til meg. Nå har det gått opp for meg. Men jeg må komme tilbake til det for her kan jeg sitte til det gror mose på meg. Signalstyrken er så lav at jeg ikke klarer å laste ned alt innhold i blogger. Men nå skal jeg skrive en mental huskelapp: Trykk her!
  God kveld. :D mirapisani postet sist..Vurderer å stenge bloggen.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: