Å definere. Seg selv

Det å definere seg selv kan være en tøff, vanskelig og utfordrende prosess. Noen tror de er ferdige med den prosessen, parkerer seg selv på en sidevei. Ferdig med det. De tar ikke høyde for livet og døden, og tror at tilværelsen er statisk. Slik har det vært, og sånn kommer det til å bli. Fram til kirkegården. Som kanskje ligger en halv evighet fram i tid. Det å parkere på en sidevei, gjerne med god utsikt og trivelige naboer. Er godt. En stund. Helt til livet og døden får tid til å stikke innom på sideveien. Da er spørsmålet om man vil ta innover seg at man måveien videre, selv om den er bratt, svingete og man må forbi stup som andre ikke kan forestille seg finnes. Blir man stående på sideveien, er løpet ofte kjørt, man stagnerer og rissikerer å bli sur og grinete, uten evne til å se at det det koster å kjøre forbi bommen i enden av veien er en nødvendig utgift for å trives med seg selv.

For å si det med Einar Skjæråsen “Du ska itte trø i graset“:

Du er sjøl en liten vek en

Du treng sjøl en storebror

 

 

Ny på Karavanseraiet? Velkommen, hyggelig at du ser innom :-)

Her på Karavanseraiet.no finner du refleksjoner og historier om blant annet motorsykkelkjøring, samfunn, helse og personlig utvikling. Noen alvorlige, andre humoristiske eller med en liten snert til dette eller hint. Du finner også interessante diskusjoner om temaene som er tatt opp. Noe står for seg selv, andre henger sammen. Det er lagt inn lenker i teksten for å gjøre det enklere å se helheten i bloggen og i historiene som fortelles. Og forhåpentligvis gir de også inspirasjon til videre lesing, eller til at du som leser deltar i diskusjonen i kommentarfeltet :-)

Eller du kan gå til forsiden av bloggen hvor du kan lese helt andre historier om motorsykkelkjøring, samfunn, helse og personlig utvikling.

Ha en fortsatt fin dag der du er, og kom gjerne innom neste gang du er på disse kanter :-)

Vennlig hilsen

Kamelryttersken

9 thoughts on “Å definere. Seg selv

  1. Så sant, så sant. Jeg hadde aldri trodd for fem år siden hvordan jeg er i dag. Blir spennende å se hvor jeg er om nye fem år!

    1. Da er du fremdeles deg, men du har fem år mer erfaring og kunnskap som du bruker til beste for deg selv og dine. Men det er ikke sikkertat omgivelsene har gått samme vei, eller har holdt samme hastighet. Du har dermed to størrelser å forholde deg til. Deg selv og de omgivelsene du definerer som dine.
      Kamelryttersken postet sist..Blogg = egenterapi?My Profile

  2. Jeg definerer meg sjøl stadig vekk jeg :!: Er jo pokka nødt til det, da ingen gjør det for meg, og OM noen gjør det, blir det jo pinadø bare rølp anyway ;-) Nei, en lyt stole på seg sjøl, når’n ikke har bygda å lite på :lol: starbear postet sist..R.I.P. Tore Hansen!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: