If you can’t say anything good, don’t say anything at all

Lå ut en etterlysning hos Mormor her i helgetida. Etter en viss Kamelrytterske. Noe blondinen ikke helt forstår, for hun er da her? Hele tiden. At hun stadig kan treffes på vei et annet sted, betyr ikke at hun ikke er her, bare at hun ikke er der.

Mormor hadde rett i èn ting, at ørkendyret også var på vei et annet sted. Firmaet Holidays & Sparetime Company Inc. Ltd A/S har inntatt heimen ei ukes tid. Noe som førte til en helgetur til den fedrene heim. Og det var ikke så om å gjøre å ta med Fjæsbok, e-postkasse og anna dilldall i form av bokser og ledninger som gjerne ses på som et må ha i dagens moderne samfunn.

Aviser derimot er et må ha i den fedrene heim. Nationen, Klassekampen, Morgenbladet, Avisa Nordland ligger klar for konsum i hver ei krå. Og blir det for lite for den leselystne, står et større bibliotek til disposisjon. Noe fruen egentlig godt kunne tenkt seg, Det ble med noen små smakeprøver. Blant annet fra den pågående valgkampen over hos Onkel Sam.

En eller annen folkevalgt fra Republikanerne har gått hardt ut og sagt noe glupt om abort etter “lovlig voldtekt” (legally rape). Noe som fikk påtroppende presidentkandidat for det samme partiet til å begynne å trå vannet. For det er ikke helt enkelt å ro når man mangler årer. Skyteskiva ble den sittende presidenten. For de klarer jo ikke å skille sak og person, politikerne.

Som i den hjemlige andedam, tekoppen Trondheim, hvor en en av folkets kårne og Sivs disippel slapp opp for argumenter, og gikk løs på en navngitt sivilist på Fjæsboka. Noe som fikk selv vante politikere av ymse valør til å skjønne at et sted går genseren. Bortsett fra Sivs svorne tilhengere, som mente at slenger man med leppa i det offentlige rom, da får man også tåle spitord.

Tja, nei, kanskje. Er noe med de etiske genserne. Tar man på seg ansvar som folkevalgt og frekventerer Stortingskafeen og vandrehallen på Løvebakken sammen med likesinnede, diverse media og andre bra folk, da får man også vise folkeskikk. Finnes mye bra i Unaiten, men vi trenger ikke ape etter språkbruken i politikken “over there”. For å si det med en annen amerikaner, Trampe Kanin i “Bambi”: “If you can’t say anything good, don’t say anything at all”.

 

 

Ny på Karavanseraiet? Hyggelig at du ser innom :-)
Lenkene i teksten er der for at du kan forske videre på grunnlaget for Kamelrytterskens tanker
Hvis du ønsker å anbefale dette innlegget til andre lesere, trykker du på den blå poengboksen til høyre
Ved å trykke på likerboksen til Facebook anbefaler du dette blogginnlegget til dine facebookvenner
I tilfelle du er uenig med Kamelryttersken kan du
1. Gi uttrykk for dine meninger i kommentarfeltet (Du trenger ikke være uenig med fruen for å bruke kommentarfeltet, men det hjelper ;-) )
eller
2. Lese noen av de andre postene på Karavanseraiet
Tusen takk for at du tok deg tid til å stikke innom. Håper du kommer innom neste gang du er på disse kanter :D

18 thoughts on “If you can’t say anything good, don’t say anything at all

 1. Trampe fikk sagt det.
  Jeg er ikke imponert over språkbruk i USA, alltid. Og fumlet lenge med uttrykket “legally rape” for i mormorhodet er rape ikke lovlig eller legalt.
  Nok om det. godt å ha nye bokstavrekker å se på i seraiet. :lol:
  Klem og slikt :-) Mormor postet sist..Svikter jeg Skravlebøtta?My Profile

  1. Mnei, sliter litt der. Voldtekt er voldtekt, også i lovens forstand.
   Sliter også litt med at den samme folkevalgte klarte å påstå at ved voldtekt vil kroppen avvise et eventuelt befruktet egg?
   Kamelryttersken postet sist..Etiske gensereMy Profile

   1. Jeg måtte først forbi den lovlige voldtekten før jeg kom dit og da tenkte jeg bare: Bullshit, Må være en republikaner. Mye rar overtro ute og fær :-)
    Ha en flott kveld :-)

 2. Så fint at du ikke er kidnappet..men kan aldri vite disse dager..

  Voldtektoppslagene fra Landet lenger borte. Er sjokkerende tull.
  De som sier sånn burde kastes ut. Helt seriøst ut!

  Jeg har sendt DigerKlem.
  Gisle hilser.
  ;-) Bente postet sist..Motstykke til akutt…My Profile

  1. Ja, nei jeg er ikke bortført eller forsøkt bortført :-)
   Ja, de har visst prøvd, men han Todd Akin er visst ikke i stand til å se skriften på veggen.

   Tusen takk for DigerKlem :-) Gi gjerne en ekstra til Gisle når du har mulighet :-):-)Håper det går bra med ham på skolebenken :-) Kamelryttersken postet sist..Etiske gensereMy Profile

 3. Du må da forstå det, Ragnhild, at vi som er vant til at du er både her og der samtidig, blir bekymret.. Når vi ikke hører et pipp, hverken her eller der. :D . Lørdag var jeg til og med og gikk manngard alene i håp om å finne deg. :-) Heldigvis er du tilbake igjen og som i tidligere tider.

  Var vel noe å tenke på det, for meg. Om en ikke har noe fornuftig å si, så skal en ikke si noe i det hele tatt. Men det spørs om det blir noen bedrig… :lol:

 4. Så du er altså ikke dau? Enten det eller så føler du at du ikke har noe å si. Det sistnevnte er hvorfor jeg ikke har egen blogg etter tre forsøk på å starte en. Funker liksom bedre å kommentere, for da har jeg et tema klart med en gang.

  Og hva skjer med manglende Internett på ferie? Har du ikke 3G på mobilen? Har selv null problem med Internett på barndomshjemmet mitt og det på tross av at det er i midten av ingenplass. :p

  Også var det det der med politikere og ansvar. Har ikke ørten skandaler i toppsjiktet lært oss at det med å være et godt forbilde når man er på toppen bare i sjeldne tilfeller er mer enn fine ord? Skjønner ikke at så mange enda tror at demokratiet i Vesten er noe mer enn sirkus. Med visse nasjonale forskjeller, vel å merke.

  1. Still alive and kicking :lol:
   Var liksom ikke så nødvendig å teste ut mobilens muligheter, Godt med ei helg alene, uten alskens dippedutter.

   Var vel Keiser Nero som sa noe om å gi folket brød og sirkus, Syns dagens potentater er flinke til det. De òg.
   Kamelryttersken postet sist..Ny startMy Profile

 5. :lol: … betyr ikke at hun ikke er her, bare at hun ikke er der … :P Den var fin. Noe av det beste jeg har hørt på lenge Kamelryttersken.
  Du verden jeg er glad at jeg ikke er politiker. Tror kanskje jeg hadde blitt lynsja. Til og med av mine egne. :roll: Noen ganger finnes det ikke snev av bremser på hverken leppa eller fingertupper. Vil ikke si at den leppa akkurat slenger, men heller at den prøver å komme unna en stiv kuling som kommer ut av kjeften.
  Og over øyenbryna, under litt hår er det helt tomt. Så tomt at jeg ikke en gang forstår hvorfor folk har blitt så sint på meg. :oops: Aviser og øvrig media blir heller utsatt for en galant unnamanøver fra min side. Heller det enn å hisse på meg et infarkt av noe slag. Det er dumt.
  Men seriøst, klarte virkelig den folkevalgte å påstå at ved voldtekt vil kroppen avvise et eventuelt befruktet egg?
  Hadde jeg vært i samme sal og hørt det der, så ville jeg virkelig fått problemer med en lynkjapp unnamanøver. Det hadde vel blitt et stort hull i veggen og veldig dyrt for meg. Den fluktruta hadde ikke blitt særlig planlagt gjennom dører for å komme meg ut.

  Fint å se deg igjen. Rare greier dette nettsamfunnet egentlig. Folk man aldri har truffet blir sterkt savnet når man ikke finner dem der man har blitt vant til å se dem. Hmm…
  En hjertens god dag ønskes i din vei. :wink: mirapisani postet sist..Truet til taushet. (del 1)My Profile

  1. Det sies så i enkelte kretser. At kroppen forsvarer seg ved å avvise egg som er befruktet ved voldtekt. Hvor de har det fra er litt uklart.
   Godt å høre at vi er flere som har innsett at under lokkene er det et heller tomt. Som kjent henger ørene mine fast i en tråd som er spent tvers over tomrommet. Noe hjernecella setter stor pris, for da har hun noe å turne på. Og det kan jeg forstå, å være slitsomt å holde på med slike turøvelser i fritt fall hele tiden.
   Kamelryttersken postet sist..Omvei?My Profile

 6. Dæven han sylskarpe steike! No har æ tænkt! :evil:
  Det går jo opp for mæ ætterkvært…
  Smaltykje! Og uinnskyld Blondinen.
  Det var her æ blei forbainna, og det e her æ må hisse mæ ned.
  Det tok si tid, men god søndag. ;)
  (en t i m e tilbake)
  SVOSJ ! :lol: mirapisani postet sist..Truet til taushet. (del 3)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: