Komplimenter, med vafler, på en tirsdag

 

Kamelryttersken fikk ikke bare litt bakoversveis her på ettermiddagen etter at hun hadde fyrt opp PC’n og fått sjekka e-posten.

“Please moderate Karavanseraiet.no” eller no sånt sto det på en e-post. Ikke så uvanlig det. Hender da at der noen nye som tar seg tid til å skrive noen ord, og de må godkjennes før de slippes løs på de andre leserne. Kan jo hende at det er en useriøs kommentar og den vil blondinen spare sine lesere for. Hun vet jo at det er mange sarte sjeler der ute og alt sånt med sæ, som trønderne gjerne sier.

Kommentaren kan du lese her. Den er langt fra useriøs, tvertimot utrolig trivelig å få slike tilbakemeldinger. Det har Kamelryttersken lært på den harde måten. I mange år gikk komplimenter inn ene øret, landet på ei teflonbelagt sklie og ut det andre øret, hvor de landet i en stor haug. Hvor stor har fruen ingen anelse om, for hun ville ikke tro at noen kunne tenke seg, i sin villeste fantasi, å gi henne en kompliment. Fortelle blondinen at hennes bidrag, tilstedeværelse eller oppførsel kunne være til glede eller nytte for andre. Den veien har vært lang å gå, fram til i dag, hvor komplimenter blir verdsatt for det de er. Andres anerkjennelse av det man gjør.

For med en slik hyggelig tilbakemelding var det jo naturlig med en kikk inn til Karl og se på hans blogg. Var da bakoversveisen kom. For Karl har skrevet en utrolig hyggelig anbefaling. Fruen ble rent rørt av alle godordene og må bare innrømme at hadde bloggposten vært lengre, hadde hun spasert rett inn i solnedgangen på rosenrøde skyer. Heldigvis var den ikke det, for sånne rosenrøde skyer har det med å føre til buklanding på steingrunn. Så derfor Tusen takk Karl, og velkommen som bidragsyter på Karavanseraiet. Håper det blir flere bidrag i kommentarfeltet etterhvert.

Det er oktober og det har vært spørsmål om ikke det blir tirsdagsvafler snart? Joda, det blir. Første tirsdagen i måneden. Første gang 4. oktober. Kl 19, som før. Velkommen :-)

Tema for denne første kvelden i høst. “Var det verdt det?” En mulighet for bearbeiding av de påkjenningene illgjerningsmannen 22/7 har påført vår kollektive bevisthet om å være et uskyldsrent folk.

For nye lesere så er Tirsdagsvaflene at  Kamelryttersken har åpent hus og serverer vafler og kakao/kaffe/te. Målet er å få en god samtale om tema som man kan tenke seg å snakke om, men som vi i vår travle hverdag ikke tar oss tid til å reflektere over. På de de siste tirsdagsvaflene før sommeren var temaet “Er tusen liv mer verdt enn ett?”. Det ble en fin og god samtale mellom engasjerte mennesker. Et engasjement og en stemning som Kamelryttersken gjerne vil ta opp og fortsette i høst og vinter. Og som sagt er det åpent hus fra kl 19 første tirsdagen i måneden. Er bare å komme om man føler for det. Du rissikerer bare å treffe trivelige, reflekterte mennesker og at du går hjem med noen flere tanker og kanskje et svar eller to. Og kanskje noen gode spørsmål, som du kan få svar på neste gang?

 

14 thoughts on “Komplimenter, med vafler, på en tirsdag

 1. Kunne ha tenkt meg vafler og en samtale i natten, men fra spøk til alvor. Dette høres jo ut som et flott tiltak. Noe som det skulle ha vært mer av i dagens samfunn.

  Jeg er enig i at man må godkjenne positive og saklige kommentarer. Men jeg har måttet gått til det skritt å slette anonyme og usaklige som ikke skaper troverdighet i det hele tatt…

  Flott bilde av en vakker sjel!

  Ha en riktig god natt, og jeg skal stikke innom hiet å si god natt til mormor før jeg finner senga… :lol: Lavina postet sist..Grått og vått..My Profile

  1. Useriøse folk er det overalt, man får bare ignorere dem og eventuelt slette de mest useriøse. De andre får stå, de forteller mer om seg selv, enn om det de kommenterer.

   Ja, tenkte for noen år siden at jeg ville ha slike samtaler med trivelige folk, og da var det bare en ting å gjøre, steke vafler og invitere til gode samtaler.

   God natt til deg også :-)

 2. Tirsdagsvafler høres nydelig ut.
  Må man være fysisk tilstede?
  Da blir det vanskelig :lol: For jeg er fortsatt HER, men det synger vel snart.

  Ha en fin tirsdag :-) Mormor postet sist..OktobermorgenMy Profile

 3. Hallo.:-)) Karl er Karl.:-)) og vi har fulgt hverandre en stund…Det er ALLTID en glede når det har dumpet inn en kommentar fra han på bloggen min..jeg bare MÅÅÅÅ trekke på smilbåndet.:-)) Og skjønner godt han anbefalte deg og at bloggen din passer han.:-)) Tirsdagsvaflene høres ut som et knalltiltak..synsing og meningsutveksling i trivelige rammer kunne vi trengt mer av.:-))

  Kos dere da.:-))
  thelma louise blggg postet sist..Bildevegg kjellerstueMy Profile

 4. Denne dagen begynte grått, med nedtur for helsa og mørkt syn på verden. Men sannelig letta det ikke da jeg slo opp og leste det du skriver her. Skulle så gjerne vært innom hos deg. Får heller prøve å gjøre noe lignende her.

  Apropos de gode ordene du har fått. Gjem dem i hjertet!
  marit elisebet totland postet sist..Større enn NM, EM og VM.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: