Motvindsball

Blondinen har vært på fotballkamp På Lerkendal. Lekegrinda til Rosenborgfansen.

Der fikk hun bivåne at Rosenborg slo Vålerenga to – null til nevnte fans store glede, og Vålerengafansens ditto sorg. Apeberget får glede seg med at de hadde større flagg og satt mer i le enn Rosenborgsupporterne.

Scooterførern advarte på forhånd på fjæsboka at han skulle på Lerkendal, slik at ikke venner og bekjente skulle bli sjokkskadet og eventuelt ringe 113 i ren vanvare.

Fotballkampen var som fotballkamper flest. 22 karfolk som sprang føttene av seg for å få tak i en ball, som de straks sparket videre, for så å springe føttene av seg på nytt. Og det holdt de på med i 2 x 45 minutter. Noe 15 436 tilskuere viste at de satte pris på ved å hoie og skrike i samfulle 90 minutter.

Det som var litt sært var at ballen som Telenor hadde sponset, viste seg å være en motvindsball. Den skulle bare mot den banehalvdelen som var lengst opp mot vinden. Det skjønte Roseborg i første omgang og fikk ballen i mål x2. Vålerenga burde jo da være i stand til å gjøre det samme etter sidebytte, men de var mer opptatt av å legge seg ned i alleslags positurer. Noe som nødvendigvis må føre til lite ballføring mot motstanderens mål, selv om de hadde fordel av en ball som ville den veien.

Kveldens høydepunkt kom faktisk før kampen begynte

Monica Tofte fra Natteravnrådet delte ut prisen for årets Natteravn til en av gutta boyz i MC-ravnan for åpen mikrofon og på storskjermen

Einar har de siste to sesongene kjørt tre av fire helger vi har kjørt natteravn på motorsykkel. I distanse er det sånn ca Nordkapp – Lindesnes og tilbake. Og det måtte vi jo få lov til å fortelle flere enn bare Natteravnene. Eneste skåret i gleden var at vi ikke fikk kjøre inn på banen med syklene. Ble felt en tåre hist og pist av den grunn, men det man ikk dør av, blir man sterkere av, så vi kommer på to hjul neste gang.Gutta boyz etter viraken.

Ny på Karavanseraiet? Hyggelig at du ser innom :)

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet

Hvis du ønsker å anbefale dette innlegget til andre, trykker du på den blå poengboksen til høyre

Du får nye blogginnlegg direkte til din Facebookprofil ved å trykke på likerboksen

I tilfelle du er uenig med Kamelryttersken har du to muligheter:

1. Gi uttrykk for uenigheten i kommentarfeltet

eller

2. Les noen av de andre postene på Karavanseraiet

På forhånd Tusen takk :D

9 thoughts on “Motvindsball

  1. Gratulerer til den hedrede mann
    Og tusen takk for en ypperlig forklaring på fotballkampen, har alltid hatt mine mistanker om at det ville vært mye bedre å gi de en ball hver selv om de i mannekampene egentlig har to baller allerede før de går på banen ;) Cassandra postet sist..Dagens søteste gjest?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: