PMS (Parkert Motorsykkel Syndrom)

er slitsomt. Da har vi ikke tatt med de mest vanlige abstinensene alle bikere har hele vinteren, og som tiltar i styrke nå framover ettervinteren. Høyrehånda begynner å skjelve ukontrolert, venstre ditto begynner å klipe på et imaginært clutchhåndtak mens venstrefoten skal til å gire ned så snart det er utsikt til bar vei, og man går ned i hockey så snart det er motorlyd i nærheten.

Vi ser framover

For å bøte på elendigheita inviterte Kamelryttersken MC-ravnan på vaffel og kaffe. Scooterføreren ble utkalt som sjåfør og vaffelsteiker. Allernådigst fikk han også være med å handle ingrediensene til røra. Noe han kviterte for med å begynne å diskutere om det skulle være Kulturmelk eller Kefir i røra. Kefir sa blondinen, tok med melkepakken og forsvant videre innover i lokalet. Hun var rimelig sur, for når hun skulle ta en helmelkspakke, spruta den innholdet sitt utover og oppi fruens handlenett. Noe som ikke var særlig populært.

Men hu roa seg, slik at det ble da både røre og vaffel til folket. Enkelte av karene hadde tilogmed tatt med sin bedre halvdel, og et barnebarn var det også som ble husvarm ganske så fort og greit. Sikkert fordi vertinnen hadde fyrt i ovnen. 13 blå grader ute, forsvarer fyr i ovnen vinterstid.

Trivelig med en sånn kveld. Og nå ser det ut for MC-ravnan får låne samme lokalet til fremtidige klubbkvelder. Dèt var en hyggelig beskjed å få som avslutning på en fin kveld :)

Motorsyklister er trivelige folk, så praten går lett. Enkelte var også såpass optimistiske at de snakka om tidlig mars som aktuell dato for vårslepp. Men det var kanskje bare enda et utslag av abstinensene?

Takk for hyggelige kommentarer på forrige ukes bidrag til ordleken ABC scandinavia

Ny på Karavanseraiet? Hyggelig at du ser innom :)

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet

Hvis du ønsker å anbefale dette innlegget til andre, trykker du på den blå poengboksen til høyre

Du får nye blogginnlegg direkte til din Facebookprofil ved å trykke på likerboksen

I tilfelle du er uenig med Kamelryttersken har du to muligheter:

1. Gi uttrykk for uenigheten i kommentarfeltet

eller

2. Les noen av de andre postene på Karavanseraiet

På forhånd Tusen takk :D

Og på tirsdag er det vafler i heimen, Velkommen :)

26 thoughts on “PMS (Parkert Motorsykkel Syndrom)

 1. Koselig å lese om vaffeltreffet :D (oppe alt for tidlig idag pga ur-dårlig natt) Alle disse syndromene burde kanske være obligatorisk pensum på-en-eller-annen-måte i to-hjulsopplæringen ? Selv sliter jeg som kjent med SMS (SolgtMotorsykkelSyndrom) og vet av erfaring at det kan gi et uttall symptomer av mer eller mindre alvorlig karrakter, mest merkbart om en har noen i sin umiddelbare nærhet en kan true med å smitte kanske… VelVel… minusene glimrer med 18,4 blå idag så jeg holder meg i hiet uansett :lol:

  1. Dumt med ur-dårlige netter, de forkommer også her i Kamelhiet desverre. Er mest hodet som ikke klarer å slå seg av, kroppen funker sånn ca.

   Skal kjøre sykkel så lenge jeg syns det er artig. Regner med at SMS-symptomene/abstinensene ikke blir så hardnakkede da.

   Beklager at Karavanseraiet.no var nede på lørdag

 2. Så motorsykkelkjøring er avhengighetsskapende? Jeg er mer bil-addict, men den kan jo brukes året rundt ved behov….

  1. Enten blir man hekta på MC, eller så blir man det ikke
   Vi som har skjønt det, tar våre forholdsregler. Et vennepar er i Spania i jula og kjører off-road. Et annet vennepar har med sykkelen på henger bak bobilen og drar rundt i Spania på den måten hele vinteren.
   Vi vanlige dødelige, vi bruker vinteren til å oppdatere oss, slik at sesongstarten skal bli så myk som mulig. Asfaltutslett er som kjent nokså plagsomt . . .

 3. PMS – ja, det troede jeg jo var noget helt, helt andet ;-) Lige som du vist også troede ,at en præste-du-ved-nok var noget helt andet.
  Jeg håber på et tidligt forår for jer motorcykelentusiaster. Og for os andre også for den sags skyld…
  Ellen postet sist..P står for…My Profile

  1. Bikerbabes har flere forklaringer for PMS, men KGB (Kara Gutta Boyz) skjønner bare denne ;) Så da holder vi oss til den, greiere slik.

   Ja, visste ikke at den prestesaken stinker? Men så har jeg ikke vært i nærkontakt med noen geistlige heller…

   På Karavanseraiet finner du flere av Kamelrytterskens meninger, for eksempel denne Kvarme sier noe om verdighet

 4. hihi, ja jeg begynder også at længes efter at komme ud og køre, og når man hører den specielle lyd fra en motorcykel, er man jo lige ved at falde over sine egne ben for at komme til at se mc’eren…;-D…
  Rejen postet sist..Bøvs…My Profile

  1. Ørkendyret står klar for å dra på tur. Han venter bare på å få pikkpakket på ryggen så drar han dit forhjulet peker.
   Forsåvidt er det ikke noen stor utfordring å falle over sine egne ben for oppkjørselen er speilblank holke

 5. Ikke bare bare med pms, nei!
  Godt da med sosialt samvær for å lindre abstinenstene – lurer på om det virker mot all pms…

  Ha en fin søndagskveld :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: