Man kødder ikke med damer nordfra

Fjæsboka kan være utrolig nyttig noen ganger. Denne gangen er det voksenopplæring det går i:

3 karer gifter seg. Nr 1 gifter seg med ei jente fra Oslo. Han krever at hun skal stelle huset. Første og andre dagen ser han ingen forskjell, men den tredje dagen er huset strøkent.

Nr 2 gifter seg med ei jente fra Trøndelag. Han krever at hun skal stelle huset og at middagen står på bordet når han kommer fra jobb. Det går noen dager, men så ser han at hun har gjort det han krever.

Nr 3 gifter seg med ei jente fra Troms. Han krever at hun skal stelle huset, middagen skal være utsøkt, klærne vasket og skjortene strøket. Han ser ikke noe de tre første dagene, men fjerde dagen kan han se litt på venstre øye og kan bevege høyre armen såpass at han får smurt seg ei brødskive……

Sånn er det bare med den saken

 

Og på tirsdag er det vafler i heimen, Velkommen

9 thoughts on “Man kødder ikke med damer nordfra

  1. Ja, sådan skal det være :-) næsten. Hun kunne jo sige til (eller sige fra) men de taler åbenbart bedst med nævnerne :-)
    Jeg tror der er mange unge mennesker (både piger og drenge) som kun har oplevet deres eget og nogle få andre hjem og tror at hele verden er indrettet som disse hjem. Jeg blev overrasket, da jeg som tyve-årig oplevede at der var så meget nød og elendighed i København – mænd, som ikke forstod at værdsætte kærligheden og partnerskabet. Og måske også piger, som ikke forstod.
    Donald postet sist..Lyd som agens pauseindlæg mens jeg er ude …My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: