Dagens spam

Er jo litt søtt da, å få en slik i spamfilteret

Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article. It proved to be Very helpful to me and I am sure to all the commenters here! It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained! I’m sure you had fun writing this article.

Denne var ment som en kommentar til en bildepost med masse bilder fra en fjelltur i “Kamelrytterskens” natur sist sommer.

Denne spamen kan også ses som et eksempel på hvordan man ved å bruke ganske så generelle vendinger, får en kommentar som ser veldig så tilforlatelig ut, og som passer til veldig mange. Noe også Catalyzator var inne på i sin kommentar til gårdagens innlegg.

Tydeligvis et emne som opptar folk, for det er ikke ofte at kommentarfeltet på Karavanseraiet tar av slik som det gjorde i går kveld. Blondinen ble rent overveldet av alle bidragene med gode innspill. For det er noe i det Hege sier om at vi bloggere blir overlykkelige av kommentarer, de viser at vårt lille bidrag engasjerer flere enn en selv.

Den andre delen av komentarene tar Maria seg av, når hun sier at det er bedre å skrive gjennomtenkte kommentarer for å bidra til diskusjonen, ikke for å fiske lesere til sin egen blogg. Leserne kommer når man viser at man har noe å bidra med, både i kommentarfeltene rundt forbi og på sin egen blogg.

Den oppmerksomme leser har sikkert lagt merke til alle lenkene i dette innlegget. Til en avveksling fører alle til Karavanseraiet, ikke til andre blogger. Hva som beveget fruen til det kan du jo fabulere over i kommentarfeltet.

Ny på Karavanseraiet? Hyggelig at du ser innom :)

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet

Hvis du ønsker å anbefale dette innlegget til andre, trykker du på den blå poengboksen til høyre

Du får nye blogginnlegg direkte til din Facebookprofil ved å trykke på likerboksen

I tilfelle du er uenig med Kamelryttersken har du to muligheter:

1. Gi uttrykk for uenigheten i kommentarfeltet

eller

2. Les noen av de andre postene på Karavanseraiet

På forhånd Tusen takk :D

Og på tirsdag er det vafler i heimen, Velkommen :)

PS Gå gjerne inn på blogglistens bloggkåring og stem på Mammadamen. Kåringen er kommers så det holder, men Kariannes blogg fortjener en stemme uansett setting.

PS2 Jada, vet at det ble link til en annen blogg likevel…

7 thoughts on “Dagens spam

 1. Jeg kører gratis-hosting hos wordpress.com og har opsat systemet så det bruger et spamfilter, som WordPress kalder “Akismet”: Akismet has protected your site from 1,650 spam comments already. There’s nothing in your spam queue at the moment.

  Det filter sætter den slags “generelle” kommentarer ind i en “maybe”spam-queue. Ved at slette dem permanent fortæller man “Akismet” at besked med denne slags sætninger er “spam” – så bliver den klogere.

  Desværre har “Akismet” nogle gange fanget andre rigtige kommentarer som “måske-spam” og det er folk kede af, især hvis der går mere end én dag før jeg ser det.

  Men de fleste forstår. :) Donald postet sist..TrækMy Profile

  1. Ja, nevnte det på forrige blogginnlegg at du har anbefalt Akismet. Er det programmet som har plukket opp ovennevnte kommentar. Kom en fin en i dag også.

   We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

   Den hadde passa enda bedre hadde den kommet til denne bloggposten Men man kan jo ikke forvente allverden av en slik tilfeldig fremmedspråklig gjest heller.

 2. Tenketingen min er i arbeid… JO, dette med trafikk på bloggen… det er vel og bra med trafikk men samtidig så tenker jeg at kvalitet er bedre enn kvantitet. Og dessuten er det jo en kjennsgjerning at de rådende forhold på internett viser at nettet er belastet med veldig mye trafikk som til tider kanske ikke er bra for kvaliteten av nettets bruksområde og dessuten tror jeg at de som vil lese mine ord finner dem uansett. Høy trafikk gir også driftskostnader hos de som drifter webhotellene so igjen må betales av de/oss som leier plass der og da biter vi oss jo selv i vår egen hale om vi belaster vår bopel med for mye trafikk i døra liksom… Det blir jo som her hjemme i garasjen, jeg vil gjerne ha besøk men ikke slit ut dørhengslene mine for det er så dyrt å reparere… dessuten har jeg ikke kaffe nok på lager til å ta imot alle som skulle finne på å ramle inn ifall jeg satt opp et skilt langs E6, HEI HER ER JEG KOM Å SE …. uhu…. skjønner du hva tenketingen min jobber med ? hehehe :lol: jepp, trafikk er bra men jeg løper ikke etter den liksom.

  1. Er vel ikke alle som vet at dine ord er der? I cyberspace?
   For å si det på en annen måte, for å vite at man har et valg, må man vite hva man har å velge mellom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: