Tusen takk :)

fjæsboka kunne Kamelryttersken fortelle sist uke

Det å si Tusen Takk :) begynner å bli en hyggelig uvane :D
Tror nesten jeg kan venne meg til den :D

OleB mente på

Bra uvane det der ;)

Ja, ikke sant? ;)

For det er bare å bøye seg i støvet og si Tusen takk :) til alle som har vært innom og lest Karavanseraiet de knappe fem månedene det har vært på nett. Og et like stort Tusen takk :) til de som har tatt seg tid til å svare og kommentere blondinens skriblerier om dette og hint.

Siden Kamelryttersken sitter i heimen, sykemeldt og fit for fight, blir det noen timer i bloggland, og hun får ideer til å forbedre sin egen blogg. Derfor har det denne uka kommet en liker knapp under hver post, som faktisk blir brukt :D

Til høyre er det kommet en blå knapp som det står poeng på. Det er allerede poster som har fått 18 poeng ( pr 4/12 – 2010). Det var altså 18 stykker som har gitt den knappen et trykk med musa. Samtidig har de anbefalt innlegget til lesere av Überst.net, et nettsted som samler og rangerer blogger.  Trivelig å få en slik anbefaling :)

For ei stund sia ble det lagt til ei liste som viser hvem som har brukt kommentarfeltet. Og den lista blir bare lengre, skulle hele vises ville den blitt veeldig lang, derfor er det bare de seks første som får skryt der. At linksiden ligger der kommer av at den siden gir tilbakemelding til den posten som blir registrert der. Og det teller systemet som en kommentar.

Er mange grunner til at man blogger, og som Lykkelise sa i en kommentar

Å lage en blogg har med interesser å gjøre, mange vil dele sine interesser og andre vil utøve sin skrivekløe mens atter andre ønsker å kanskje være til hjelp. Godt poeng det der med hvorfor vi blogger. Jeg kan bare svare for min egen del og det er å prøve å være litt til hjelp for andre samtidig som jeg er glad i å skrive.

Den begrunnelsen er ikke utfordrende å følge. Det som er utfordrende er å si utfordrende og ikke vanskelig.

Blondinen er sykemeldt enda et par uker, og tenkte innimellom blogginga å lese litt didaktikk og neste mandag er det å undervise i førstehjelp. For selv om nakken streiker når fruen arbeider med hodet under brysthøyde, så er hun ikke sykemeldt fra livet. Bare fra den jobben som krever at hun arbeider med bøyd hode. Og hun valgte å ta samlingsbasert ped.seminar for det kunne kombineres med en jobb som bare krever fysisk tilstedeværelse for å bli utført. Og så fikk hun praksis på en videregående skole, hvor det står førstehjelp på planen neste uke. Og den praksisplassen er det bare å si Tusen takk :D for. Den fikk a givendes i handa for sitt pene smil og en CV. Samme for den neste praksisplassen på en annen videregående skole. Samme der. Gikk bort på skola, smilte pent, om enn noe andpustent, hektisk og nervøst til avdelingsleder, ga fra seg CV’n. Og det var det. Telefon fra kontaktlærer et par dager etterpå. Hun var så glad for å få en Ergoterapeut som ped.sem. kandidat til Aktivitørklassen sin. Det betyr at Kamelryttersken etter all sannsynlighet har gjort unna sine 100 timer obligatorisk undervisningspraksis dette skoleåret, og slipper det maset den siste vinteren. Har vært rimelig lettvint hittil med oppgaver/arbeidskrav, men kjenner fruen akademia rett, vil det nok bli skriftlige oppgaver som krever sin kvinne før de 60 studiepoengene er i boks våren 2012.

Uansett slike framtidstanker/-planer,

Tusen takk :)

for at du tar deg tid til å lese Karavanseraiet. Håper du fortsetter med det, at du finner ting som du liker, og ikke minst ting du kan kommentere. Kanskje får vi en fin diskusjon/meningsutveksling som vi begge vokser på?

Au, shit. Der glemte blondinen totalt at hun skulle ta Herremannens utfordring om å gjette hvor stort gavekortet han skal gi bort er. Vel, altså, fruen har ønsket seg sånn Baby-PC leenge. Veldig lenge. Og i tilfelle hun vinner Herremannens gavekort, skal a gjøre sitt beste for å skrape sammen resten, slik at hu får seg en slik liten sak. Ser at det kunne vært greit å ha med på skolen. Både den på Tiller og den på Dragvoll. Og kanskje den kan bli med på ørkendyret på tur? Derfor gjetter Kamelryttersken at det er ca 750 kroner på det gavekortet Herremannen er så spandabel at han gir bort. Mulig at det er så mye som 1500, men så god råd har vel ikke karen? Greit nok at det er en utgift til inntekts ervervelse i form av mer trafikk på bloggen. Men likevel.

Og så var det hvorfor Kamelryttersken fortjener det gavekortet. Den var straks verre, men et pent smil hjelper for det meste. Hulda Garborg påstår at

Mandfolk er forfærdelig hyggelige naar de får god mat.

Og det har den gamle kvinneforkjemper helt rett i, derfor har Kamelryttersken tatt på seg bunaden i dag. Norsk kultur var en av Hulda Garborgs fanesaker, og hun har fått mye av æren for at bunaden er så mye brukt fremdeles.

Tusen takk :D

for oppmerksomheten

Ha en god dag der du er :)

8 thoughts on “Tusen takk :)

  1. Pingback: linksiden.no
  2. Tusen takk tilbake..jeg synes det høres ut som bloggen din gjør jobben..både egenterapeutisk og øvelser i skriving..på toppen får vi som leser kose oss på veien! Så..tusen takk tilbake :-) Bente postet sist..TabuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: