Feiring av leserne med klemmeterapi og giveaway

Karavanseraiet har vært på nett i fem måneder, og nærmer seg 10.000 sidevisninger med stormskritt. 150 daglige visninger av sidene på bloggen gjør sitt. Vi mennesker er jo litt glade i markeringer, så hvorfor ikke lage en aldri så liten markering av at Karavanseraiet blir lest?

For det blir det. Bloggurat påstår at det er mellom 150 og 200 ukentlige lesere. Et annet telleapparat påstår at det er mellom 25 og 40 unike lesere hver dag. Når man ser på den interne statistikken vil man se at de som er innom leser flere poster. Trivelig :)

Det Bloggurat ikke har oppdaga er hvor i verden Karavanseraiet holder hus, selv om bloggen har vært forsida der ganske så jevnt hele sommeren og høsten. Et annet sted hvor denne bloggen figurerer på forsida, er på Überst, som du kommer til ved å trykke på den blå knappen det står poeng på, til høyre her. Karavanseraiet har vært registrert på Überst i ei uke, og har allerede fått poster blant dagens tre beste, og blant ukas tre beste. Tusen takk :) For selv om fruen prøver å skrive gode bloggposter, er det dere lesere som vurderer kvaliteten, og når dere gir et trykk på den blå poengknappen viser dere at det Kamelryttersken skriver, holder mål.

Siden fruen er klemmeterapeut tenkte hun at de ti tusen sidevisningene kunne markeres med en

Ikke bare en virtuell gruppeklem men en litt mer håndfast en, fordi

Alle kan bli Klemmeterapeuter, er bare å gi en god klem til hvem som helst

som tilfeldigvis er på samme sted samtidig som deg :)

For de som føler at de vil ha litt mer bakgrunn for sitt virke som Klemmeterapeut fins det faktisk ei lærebok, “The hug therapy book” av Kathleen Keating

Må bare beklage at alle linkene er på engelsk, men søk på “Klemmeterapi” ga faktisk ikke noen bedre norske henvisninger til klemologi. Og den norske oversettelsen av  boka er ikke i salg lenger.

Men Kamelryttersken har tre eksemplarer av den amerikanske originalen liggende. Og ett av dem kan bli ditt! :)

Det er en ganske så krevende øvelse, det å få ei lærebok i klemologi, for du må gjøre som Femice og legge inn en kommentar i kommentarfeltet:

Femice sa…

Det virker for meg som om du har evne til å se din egen påvirkning på situasjoner som oppstår, og det er en god egenskap som altfor mange mennesker mangler.

Har du noen til overs av den klemmeterapiboka vil jeg gjerne låne et eks :)

Klem

Mer om det Femice kommenterer finner du her

Blondinen som skriver Karavanseraiet er åpen for alle gode forslag for at akurat DU skal få denne påskjønnelsen, The Hug Therapy Book. Kommentarfeltet er ditt :D

10 thoughts on “Feiring av leserne med klemmeterapi og giveaway

 1. Pingback: linksiden.no
 2. Gratulerer! Klem tilbake, som dere damer sier.
  Jeg for min del har null overikt over antall besøkere etc. Må få no’n til å hjelpe meg med slikt spesialsnacks, kanskje. Kunne vært kjekt å vite, tross alt.
  Arvid postet sist..Silent healing …My Profile

  1. Tusen takk og velkommen til blogs Jørgen :)

   Har lest kommentaren din på Marias metode, og ser mye av den samme argumentasjonen som jeg bruker i mitt daglige virke som Ergoterapeut. Hadde vært hyggelig om du også kunne lagt ut en tilsvarende kommentar her? :) Eventuelt den samme?

 3. Har ikke glemt å følge opp klemmeterapien, men har satt avgjørelsen litt på vent om hvem som får en ekstra klem i posten.

  tenker litt sånn at siden det er tre bøker, kan jeg spre dem litt utover sånn tidsmessig. Kan jo hende at det dukker opp noen gode kommentarer/forslag etterhvert?

  I denne omgangen blir det Bente som får en utgave av “The Hug Therapy Book” :D KLem og alt sånt med sæ :D:D

  De to andre blir liggende i påvente av flere gode kommentarer (Ikke nødvendigvis i dette kommentarfeltet, men ellers på bloggen også)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: