Forandring til det bedre

Karavanseraiet har fått en oppdatering av utseendet. Det gamle sennepsgule designet ble for tungt for Kamelrytterskens estetiske sans, så hun har vært på utkikk etter et lettere design. Ett som hun har sett på er dette, men det var ikke tilgjengelig for wordpress.org blogger.

Håper det nye utseendet faller i smak :) Kom gjerne med ros og ris, særlig hvis det er noe som kan gjøres bedre etter ditt syn :)

Innholdet er det samme, og Kamelryttersken blir å fortsette med sine ikke helt A4-kommentarer til samfunnsliv og personlig utvikling. Verdensproblemer løser fruen fremdeles, like elegant som før over en lav sko, uten hensyn til om omelett lages med eller uten knuste egg…

Gjesteskribenter er det alltid plass til påKaravanseraiet. Ikke forvent at de har samme fornuftige og gjennomtenkte meninger som blondinen ;) Gjesteinnleggene kommer til å være leseverdige og vil invitere til ettertanke og debatt.

Og på tirsdagene er det vafler i heimen, Velkommen :)

Ny på Karavanseraiet? Hyggelig at du ser innom :) Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet eller trykk på “Denne posten liker jeg” :) Hvis du ønsker å anbefale dette innlegget til andre, trykker du på den blå poengboksen lenger opp til høyre

I tilfelle du er uenig med Kamelryttersken har du to muligheter:

1. Gi uttrykk for uenigheten i kommentarfeltet.

eller

2. Les noen av de andre postene på Karavanseraiet

På forhånd Tusen takk :D

4 thoughts on “Forandring til det bedre

 1. Flott med nytt design :D Virker litt lettere ja og nesten med et snev av vinter i påvente av vårlige grønne tider som kommer. Lurte fælt på hva du drev med da siden din ikke ville vises her i går så det var godt å se at nå er alt iorden igjen.

  1. Tusen takk Catalysator :) Tror serveren frøys et par dager, for det var flere som fortalte at de ikke kom inn.
   Men sånn er det når det er så kaldt som nå, alt speiker.

 2. Visste ikke at du hadde endret design, men det er kan hende ikke så rart? :oops:
  Jeg må bare få lov til å uttrykke min beundring for deg (og dine like) som klarer slikt.

  Jeg blir alltid litt nysgjerrig, når jeg tråkker inn i Seraiet. Det skyldes nok god design. også.

  Takk for at du lot meg være gjest. Jeg burde ha bragt en gave og takket.
  Takken kommer her og gaven får bli en gedigen virtuell blomsterbukett :-) Mormor postet sist..Stå fremMy Profile

  1. Takk selv for et lunt og gjennomtenkt gjesteinnlegg :-)

   Har to stykk avkom som kan mye om data, de blir kalt inn på teppet når opphavet plundrer som verst. Designet som er nå kom til i november ifjor (2010) som du kanskje ser av datostemplinga opp til venstre.
   Men det er et nytt design på gang, for dette var bare tenkt å være en overgang til et slankere og renere design

   Det jeg ser er at den øverste posten på framsida den trekker lesere. Det er et slideshow som skifter innhold ca tredje hvert minutt, og da stikker folk innom der og leser eldre poster de ellers ikke ville lest, og det blir hyggelige kommentarer (som denne) av det og :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: