Blondes have more fun

Kamelryttersken er blond, sånn er det bare med den saken. Og det er ikke så enkelt alltid, for det har sine utfordringer å ha et blondt hode. Men som Karlson på taket sier “Det er en hverdagslig ting”.

Bjørg Nina lurte på om å stripe håret, om ikke det ville hjelpe?

Kamelryttersken er litt i tvil, for hun kom på en liten historie fra den tiden hun var overbevist om at intelligens og forståelse for verdens allehånde tilskikkelser var forbundet med hårfargen. Det er hun forsåvidt fremdeles, men sier med Marilyn Monroe; “Blondes have more fun”. Marilyn regnes av mange som prototypen for en blondine, så hun burde vite hva hun snakker om.

Som sagt er fruen overbevist om at brunetter og rødhårete kvinner er bedre utstyrt mellom ørene enn blondiner, og at det kommer av hårfargen. Hun gikk derfor til sin utmerkete frisèrdame og fikk farget håret

Så langt så godt. Hun følte at intelligensen fyllte henne i alle kriker og kroker. Og siden det var en fin dag dro hun en tur på landet for å nyte dagen. Kommet et stykke ser hun en flokk sauer gå og beite ved siden av veien.

“Her skal jeg få meg ei fin lammesteik” tenker hun. Bonden er også der, så fruen går bort og hilser pent i hånda og spør

“Hvis jeg kan fortelle hvor mange sauer du har her, får jeg en av dem?”

“Ja, det måtte vel gå” mente bonden, for han var sikker på at dèt klarte ikke byfrua.

“Det er 150 stykker” sier fruen, og bonden må innrømme at det stemte. Blondinen tar den nærmeste, et lite svart og hvitt lam som bonden har med seg, og begynner å gå mot bilen. Da spør bonden

“Hvis jeg kan gjette den riktige hårfargen din, får jeg tilbake hunden min?”

Et blondt bidrag til ABC Scandinavia denne gangen

 

78 thoughts on “Blondes have more fun

 1. Pingback: linksiden.no
 2. Du er en gambler, og heldigt for dig var bonden også! Men for en herlig historie.

  Du kan nok bedre tillade dig at sige at blondiner ikke har så meget mellem ørerne, men jeg tror nu at det er noget andet, der gør sig gældende. Piger – nej, nogle piger – får tidligt lært af deres mor og får bekræftet af deres omgivelser at udseende betyder meget. Men udseende kommer ikke af sig selv, man skal arbejde med det, for det, man skal kunne bedømme, rette, forstå strømninger, sociale kontexter, mode-ikonernes betydning og ikke mindst skal man kunne “læse” de mennesker man møder på sin vej.

  Hvis du ikke tror det, kan jeg bekræfte at det samme gælder den anden vej, og det er tabu at tale om at en kam gennem håret på det rigtige tidspunkt plus en masse andre detailler kan få pigerne til at synes at en dreng/mand er ret tiltalende :) Men ved ikke at tale så meget om det håber drengene/mændene, at damerne tror de har noget mellem ørerne. Har de det?
  Donald postet sist..OppefraMy Profile

 3. Pingback: Tusen takk :)
 4. Tak for din kommentar :-)
  Stort Grin.
  Og her er antiblondinevittigheden:
  “Hvorfor har blondine hård hud under armene?”
  “Jo de vil gerne glæde alle idioterne som fortæller tåbelige blondinevittigheder. Men for at grine af dem er de nødt til at kilde sig under armene!!”
  Rimkogeren – Danmark postet sist..1177My Profile

 5. Pingback: Y for Yankee
 6. Pingback: Æ for Ærlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: