MC-ravnan avslutter sesongen

15. oktober var det slutt på MC-ravninga for i år. Denne kvelden inviterte Kamelryttersken på sodd, og hadde kalt inn Scooterføreren som sjåfør og kjøkkengutt. Ei løsning som viste seg å fungere utmerket, helt til avskjedens time, da ville han absolutt ikke kjøre fruen hjem. Men han skjønte at det var best å holde seg inne med vertinnen så han ordna skyss for henne  med Sjølingen, så han er tilgitt (nesten ;) )

For anledningen hadde Kamelryttersken ordna med egnede lokaler, med god plass for både MC-ravner og anna godt folk (som glimret ved sitt fravær). Må også nevnes at kålrota var ikke bare litt sjenert, så den glimrer med sitt fravær fra bildet av forsterkningene til soddet.

Kawaføreren hadde laga quiz med kjente MC-merker og kjente landemerker i Stiftsstaden som MC-ravnene er innom eller ser på sine turer gjennom by’n. Og selvsagt var det laget med ånklige sykler ;) som vant en hel halvliter med snavel (snop, trønderne har en del uforståelige ord for en stakkars nordlending). Sjølingen kunne jo ikke unngå å nevne at snora var ment å henge rundt halsen, slik at man hadde med halvliter’n rundt omkring, og slapp å miste vedrifullt innhold. Han nevnte vel også at det verdifulle innholdet kunne være brygget på humle og bygg…

Verksmester’n hadde med tilbud på MC-dekk og forslag om å treffes på verkste’ en søndag til våren for å skifte dekk i lag.

Kom også forslag om tur til Skorovass som avslutning på vårsesongen. Noe forsamlingen ikke var helt avisende til. Til våren blir det også tatt initiativ overfor Senior MC om å få delta på deres førerutviklingskurs til samme pris som Seniors medlemmer.

Gjestebudsfolket trivdes og mente på at denne første orntlige sesongavslutninga var et tiltak de satte pris på. Flere orda frampå om et lignede lag senere på høsten. Mulig at det blir (h)julebord sånn ca akkurat 26. november *Kamelryttersken rynker tenksomt på panna*. Men det er vel lite trolig at det blir servert ribbe og surkål, skal a få med Scooterføreren som kjøkkengutt og sjåfør *flere tenksomme rynker i panna på fruen*…

Sjølingen glemte å si Takk for en trivelig sesong med mange nye og gamle MC-ravner. Men hva har han ikke en nestleder til? *tenker a, mens a blafrer med øya i alle tenkelige retninger*

Derfor

Tusen takk for en kjempetrivelig sesong

til alle som har vært med og kjørt MC-ravn i 2010.

Og til de som ikke har fått til å være med i år

Hjertelig velkommen til å være med i 2011

Tillegg

GlobeMC-sidens forum mente det ble feil at han var med på sesongavslutninga, siden han hadde kjørt så lite i år. Det blir ikke feil for MC-ravnene, så Kamelryttersken svarte ham slik:

Vi utvikler alle andre forhold til folk vi samarbeider oftere med enn til de vi ikke treffer så ofte. Og i en løs organisasjon som MC-ravn Trondheim blir det gjerne slik at de som er med litt oftere, blir bedre kjent og det kan virke eksluderende på andre som bare er innom en gang eller to. Vi ønsker ikke at det skal være slik, vi prøver når det kommer nye ravner å sette dem sammen med de som har kjørt før, og som kjenner de stedene vi er innom. Vi ser også at det blir for lite med bare årsmøtet med middag på “Hjørnet”. Vi trenger flere møteplasser, hvor vi kan bli kjent, også de som ikke kan være med så ofte.
Vi gjør det vi kan for å utvide den harde kjernen til å omfatte alle som kjører mc-ravn, uansett hvor mye. Ei som begynte å kjøre med oss i høst, fortalte at hu var så glad for hvordan vi tok i mot henne. At vi viste at vi satte pris på at hu var med. Selv om hu var uvant med sykkelen, kjøring med andre og ikke kjente oss og hele pakka med menneskelig kjemi.

Derfor inviterer vi ALLE på adresselista, uansett hvor mye, lite eller ikke de har kjørt natteravn. Og det gjør vi fordi at det er ikke feil for oss at noen har mindre mulighet enn andre til å ravne.
Ja, det er noen som er mer aktive, som har flere muligheter for å ta seg tid til ravning. Men det betyr bare at de hadde flere muligheter denne sesongen. Neste år er det andre som har mulighet for å kombinere motorsykkelkjøring med sosialt samvær med både likesinnede og med trivelig ungdom, som kanskje ikke hadde samme mulighet i år. Er alle med èn gang i løpet av sesongen, er det kjempemessig, da har vi en god dekning av hele byen, og vi vises. Noe ungdommen setter pris på. At vi er der for dem.

Og så er det sånn at det passer ikke for alle alltid. Var flere av de som kjører regelmessig som meldte avbud til sesongavslutninga på grunn av andre forpliktelser, både yngre og ikke fullt så unge MC-ravner. Og det er helt greit, for de blir med en annen gang :)

Ny leser av Karavanseraiet?

Skulle du tilfeldigvis være ny på Karavanseraiet, er du hjertelig velkommen til å se deg rundt. Ligger linker til andre sider av bloggen både opp til høyre og og over innlegget :)

Kamelryttersken setter pris på kommentarer, legg gjerne igjen en hilsen i kommentarfeltet :)

6 thoughts on “MC-ravnan avslutter sesongen

  1. Pingback: linksiden.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: