Bloggings

Er litt artig å følge med på blogglistene og se om det er noen som er innom og leser bloggen.

Og i dag ligger gårdagens innlegg om minstemanns sidevogntur øverst på Blogglistens liste over mest diskuterte poster. Og det er jo litt stas :D

Karavanseraiet er også nr to på lista over mest diskuterte blogger på den samme sida. Foran toppbloggeren frk Wulff (bare sånn for å ha sagt det). Håper at flere bruker kommentar feltet. Alltid trivelig med kommentarer, og nå denne uka har det vært et par med litt snert i, og det er iallfall bra. Viser at det er flere enn Kamelryttersken som leser det a skriver.

Det er også interessant å lese de blogglistene og lure på hvilke kriterier som brukes for å plukke ut de som kommer på forsida. For en ukjent leser ser det iallfall litt sånn hipp som happ ut.

Bloggurat hvor Karavanseraiet.no har hatt tre poster samtidig på forsida, har jo ikke akkurat noen forståelig rangering. Ligger halvt år gamle poster på forsida stadig vekk. Blogger er visst ikke ferskvare likevel? Greit nok egentlig, for da har Kamelryttersken noe å linke til og få trackbacks fra.

Bloggurat har ellers vært litt trøblete i det siste. Har prøvd å få registrert bloggen i Trondheimbloggkartet, men det har vært enklere sagt enn gjort.

Ser i Dagbla’ at skilte gjerne har eks’n på Fjæsboka. Sikkert greit når det ellers funker. Hvis ikke kan det kanskje være greit å vente litt med å legge til eks’n der. Bare sånn apropos sosiale media.

Har slitt med litt tekniske problemer etter omlegginga, men etter å ha fått inn ekspertise fra eldstemann, ser det ut for at mye er på plass nå. Bilder f.eks

Og da blir neste å legge inn et nytt utseende, men har foreløpig ikke funnet noe som kler seraiet bedre enn dagens.

Gjesteskribenter er på plass. Førstemann ut er AJ, Admin på MC-sidens forum.

2 thoughts on “Bloggings

  1. Pingback: Lar vi oss styre? | Karavanseraiet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: